Shopping Cart
Fri fragt på ordrer over 499,-

Fordele for faste kunder. Læs mere her.

1 – Betaling

EQURIX ApS (CVR: 31060680) modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på kundens konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i Danske kroner (DKK) inklusiv moms.

EQURIX bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle kundens kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse kundens informationer.

Det er muligt at dele betalingen op via ViaBill eller Anyday Split. Med ViaBill vælger du selv hvordan du vil dele beløbet op. Anyday Split giver dig mulighed for at splitte din betaling op i 4 lige store rater. Uden skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger. Kunden betaler 25% ved checkout, og bliver herefter opkrævet den resterende sum, den sidste bankdag de efterfølgende 3 måneder. 

2 – Levering 

Vi sender med GLS eller PostNord. Ordrer i Danmark har en leveringstid på 1-2 hverdage, resterende lande har leveringstid på 2-5 hverdage. 

Danmark: Fragt: 49 DKK (pakkeshop), 69 DKK (privat levering). Opnå fri fragt på køb over 499 DKK (pakkeshop) eller 699 (privat levering)

Færøerne: Fragt 199 DKK, fri fragt på køb over 1200 DKK.

Belgien: Fragt 149 DKK, fri fragt på køb over 900 DKK.

Frankrig: Fragt 179 DKK, fri fragt på køb over 900 DKK.

Holland: Fragt 149 DKK, fri fragt på køb over 900 DKK.

Italien: Fragt 179 DKK, fri fragt på køb over 900 DKK.

Luxemborg: Fragt 149 DKK, fri fragt på køb over 900 DKK.

Polen: Fragt 149 DKK, fri fragt på køb over 900 DKK.

Portugal: Fragt 239 DKK, fri fragt på køb over 1500 DKK.

Spanien: Fragt 199 DKK, fri fragt på køb over 1200 DKK.

Sverige: Fragt 149 DKK, fri fragt på køb over 900 DKK.

Tyskland: Fragt 149 DKK, fri fragt på køb over 900 DKK.

3 – Reklamationsret

Der gives 24 måneders reklamationsret. Man skal reklamere inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ret henvendelse hurtigst muligt til vores mail [email protected]

4 – Fortrydelsesret og ombytning

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt hos EQURIX. Perioden regnes fra den dag, hvor kunden modtager varen.

Fortrydelse af køb skal anmeldes til EQURIX senest 30 dage efter købet her og fra fortrydelsen skal kunden senest 14 dage returnere forsendelsen. Returlabel kan købes på samme link for 39 DKK. E

Vi vedlægger ikke forudbetalt returlabel med din ordre da det i de fleste tilfælde er spild af papir.

Anmeld retur og hent pakkelabel

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

5 – Tilbagebetaling

Beløbet vil blive overført til betalingskortet, der blev brugt ved køb så snart forsendelsen er modtaget og varens stand er som ubrugt.

6 – Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

7 – EQURIX+

EQURIX+ er vores gennemsigtige kundeklub. Som indlogget bruger optjener du automatisk loyalitetspoint ved køb. Køber du feks. for 1000 kr, får du 1000 point. Pointene er synlig på din konto når ordren er gennemført. Dine point vil aldrig udløbe.

Pointene kan byttes til produkter. Se mere på din bruger her

Bemærk: Du kan ikke få point ved køb af produkter på tilbud. Optjente point for returnerede produkter vil blive taget tilbage.

8 – Betalt reklame på Sociale Medier

Hvis du omtaler EQURIX på Sociale Medier i forbindelse med en skriftlig aftale herom med EQURIX, skal du være opmærksom på følgende: Du overholder markedsføringsloven hvis du i starten af teksten, på selve billedet eller i starten af teksten, der er knyttet til billedet tydeligt oplyser, at omtalen er reklame med: “Reklame” eller “Annonce”. Overtrædelse af forbuddet mod skjult reklame kan straffes med bøde efter markedsføringslovens § 37, stk. 3.

9 – Køb og salg af brugt rideudstyr

2ndRide er vores koncept der salgsformidler brugt rideudstyr af høj kvalitet mellem private ryttere. 

Som køber

Køber du brugte varer på Equrix.dk er dette køb mellem dig og en privat bruger/sælger. Ved disse køb, er Equrix ikke part og Equrix fungerer således kun som formidler. Equrix garanterer for leveringen fra disse godkendte private sælgere eller pengene tilbage. Der er ikke moms på de brugte produkter, hvilket vil fremgå på din ordrefaktura.

Som sælger

Sælger du brugte varer på Equrix.com er dette køb mellem dig og en privat bruger/køber. Ved disse salg, er Equrix ikke part og Equrix.com fungerer således kun som formidler. Der er ikke moms på de brugte produkter, hvilket vil fremgå på køberens ordrefaktura. Du garanterer, at det købte produkt bliver sendt forsvarligt afsted hurtigt med den GLS-pakkelabel du modtager fra os. EQURIX tilbageholder  75 DKK af produktets pris som går til pakkelabel, gebyrer og administrative omkostninger. Hvis sælgerens salgspris er 750  DKK og derover vil der blive taget 10% af salgsprisen istedet.

10 – Abonnementsbetingelser

Abonnement hos EQURIX dækker over automatiske gentagende køb der kan slås til og fra af kunden selv for udvalgte produkter i webshoppen.

Krav

  • Du skal være mindst 18 år for at kunne abonnere.
  • Du skal være logget ind som bruger for at kunne abonnere.

Formål

Formålet med abonnementet er at kunne tilbyde plejeprodukter der kan være nødvendige at bruge i den pågældende vejrsæson som hesteejer. På den måde, er kunden sikret midlerne til at udføre vejledt pleje af f.eks. hestens hove. 

Pris og gebyrer

Prisen for abonnementet afhænger af prisen for det købte/tilmeldte produkt(er). Der er ingen ekstra abonnementsgebyrer eller omkostninger derudover. Prisen på fragt er inklusiv abonnementprisen. 

Tilmeld abonnement

Ved tilmeldelse af abonnement på et eller flere produkter, accepterer du at betale straks for dine første produkter. Derefter pr. valgte uge. Når du tilmelder dig et abonnement vælger du selv hvor mange uger der skal være imellem dine leveringer. Har du f.eks. valgt at modtage produkter hver 6. uge, vil du modtage produkterne hver 6. uge indtil du selv opsiger. Du kan til hver en tid bestemme om de gentagende køb skal ske hurtigere eller senere.

Der er derfor ingen faste månedlige betalinger, eller faste månedlige produkter. Abonnementet afhænger af dit individuelle valg af produkt kombineret med pr. valgte uge du ønsker at modtage produktet(erne). Betaling sker med det kredit- eller betalingskort du har brugt ved tilmelding/første køb. Vi trækker pengene når produktet er afsendt fra vores lager.

Opsigelse/rediger abonnement

Abonnementet for de gentagende køb er gældende indtil du opsiger. Det er ikke bindende og kan opsiges uden varsel. Ønsker du at opsige, sætte på stand-by eller genkøbe før tid, kan dette gøres på din EQURIX+ konto her.

Vi forbeholder os retten til at opsige et hvert abonnementet med dig uden begrundelse.

Levering 

Ved tilmeldingen af abonnement på et eller flere produkter, accepterer du at betale og modtage dine produkter straks og derefter pr. valgte uge. Produkter på abonnement vil blive afsendt med GLS med 1-2 leveringsdage eller til din dør med DAO der har 2-4 leveringsdage. Vi leverer i udelukkende FSC-certificeret og bæredygtig emballage.

Almindelig fortrydelsesret på 14 dage gælder også ved disse abonnement produkter.

Forbehold

Hvis et produkt er udsolgt, som begrundelse af leverandørsvigt, forbeholder vi os retten til at udskyde leveringen af dit produkt. Du vil få besked herom.

Rabatkoder tilbudt i forbindelse med abonnementer er personlige.

11 – Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]