Shopping Cart
Fri fragt på ordrer over 499,-

Fordele for faste kunder. Læs mere her.

Kentucky Horsewear

protect your passion

Kunstigt læder

Kentucky er 100% dyrevenligt, og bruger kun imiteret læder af høj kvalitet. Denne imiterede læder giver en stærk holdbarhed og lav vedligholdelse for dig som rytter. Det imiterede læder er vandtæt, og derfor kan vand eller snavs ikke påvirke produkterne – hvorimod ægte læder absorberer det meste. Derfor bliver dette imiterede læder ikke revnet, udtørret eller mister sin farve. Det kan smides i vaskemaskinen på 30° – eller bare rengøres med vand og en svamp/håndklæde.

Det imiterede læder er meget stærkt og modstandsdygtig overfor slag og ridser. Derudover vejer dette imiterede læder meget mindre end ægte læder. Dette giver ekstra komfort og giver dig de bedste forudsætninger for ridningen.

Da man ikke kan se forskel på Kentuckys imiterede læder og ægte læder, kan man nemt matche alle Kentucky’s produkter med andre læder produkter.

Kunstigt lammeskind

Udviklet med Kentucky’s ekspertise er deres kunstige lammeskind bedre end ægte lammeskind på alle måder. Det er fastgjort til en strikket base og lamineret til ruskindstof, både luftgennemtrængeligt og åndbart.

Fremstilling af kunstig lammeskind af høj kvalitet koster faktisk mere end ægte lammeskind. Hvilket er grunden til, at Kentuckys lammeskindsprodukter koster lidt mere end man er vant til hos sædvanlige lammeskindsprodukter. Men tilgengæld får du også flere gode og holdbare egenskaber for pengene!

Kunstig kaninpels

Udover Kentuckys berømte kunstige lammeskind har de også udviklet en kunstig kaninpels, der hovedsageligt bruges som indvendig foring til deres dækkener.

Den kunstige kaninpels har gode fordele. Det er ekstremt blødt, som forhindrer hestene i at få gnidesår. En anden stor fordel er, at hestehår ikke sidder fast i foringen! Takket være de små og bløde hår får dine heste en lysere pels på samme måde som de bliver poleret med en uldhandske. Den kunstige kaninpels skaber også små luftlommer, der fanger og holder kroppens varme. På grund af det høje forhold mellem varme og vægt tilbyder den kunstige kaninpels fremragende komfort.

Solimbra

Kentucky bruger materialet Solimbra udenpå det meste af deres benbeskyttelse. Takket være brugen af Solimbra på den ydre skal kan Kentucky give forbedret beskyttelse til din hest.

Den laminerede Solimbra ydre giver en all-around vejrbeskyttelse og samtidigt er det ekstremt åndbart. Stoffet er testet under de hårdeste forhold og består sin værd på markedet. Solimbra optager ikke vand, hvilket garanterer et let, praktisk og tørt brug.

Proteck imppact gel

Kentucky bruger Proteck Impact Gel i deres benbeskyttelse, på den måde kan de sikre den bedste beskyttelse af din hest.

Proteck Impact Gel er et let og smart materiale, der “låser” ved et slag, og derefter “slår tilbage”. Laboratorietest har vist, at benbeskyttelse, der bruger denne teknologi, absorberer slag over 50% bedre end noget andet benbeskyttelse der i øjeblikket findes på markedet. Faktisk så er det så stærkt, at slaget den “slår tilbage” kan brække en menneske knogle.

3D Spacer

Kentucky har udviklet et innovativt 3D-spacer-stødabsorberende materiale, der er specielt udviklet til ridningens høje krav. De vigtigste elementer i udviklingen af denne 3D spacer-stødabsorberende materiale er:

  • Åndbar og luftgennemtrængelig
  • Stødabsorberende
  • Komfortabel
  • Pelsvenlig
  • Ekstremt let

Disse fem unikke elementer er blevet blandet sammen med deres 3D spacer stødabsorberende materiale. Takket være den unikke 3D-teknologi, tillader den hestens kropsvarme at trænge igennem. Kombinationen af alle disse fremragende materialer er deres 3D-spacer stødabsorberende materiale yderst funktionelle, mens det stadig er ekstremt letvægtigt! Du er nødt til at mærke det, før du tror på det!

kentucky-3dspacer

3 Lag

For at tilbyde den bedste komfort for hesten bruger Kentucky et 3 lagssystem med et stød absorberende stof, et memory skum og den stødabsorberende gel. Dette gør det muligt at aflaste trykket i deres produkter.

Kentucky horseware office - mød sammy

Miljøpåvirkning

Kentucky er opmærksomme på deres miljøpåvirkning i forbindelse med deres aktiviteter. Kentucky Horsewear er et dyrevenligt mærke, der udelukkende bruger kunstige materialer i deres produkter. Forskellen er et mere funktionelt og holdbart produkt. Desuden er hovedkvarteret i Ronse, Belgien, i hjertet af Europa, miljøvenligt. Ved hjælp af 100% grøn energi er bygningen CO2-neutral.